Coronaprotocol

Protocol voor het gebruik van de kerk na de Corona Lock-down.

Werkzaam m.i.v. 28 mei 2020

De kerk is verdeeld in twee zones t.w.:

  • De Tuinzaal met de bijbehorende keuken en WC’s, uitsluitend te bereiken via de zij-ingang.
    Deze zone is bestemd voor gebruik van groepen, zoals Heeren van de Tuijn, RVC’s etc. tot maximaal 12 personen bestaande uit leden en vrienden van de Gemeente.
  • De overige ruimtes zijn voor gebruik door huurders en groepen niet bestaande uit leden en vrienden van de Gemeente. Dit betreft de Kerkzaal, bereikbaar door de hoofdingang, en alle ruimtes in het souterrain, inclusief keuken en WC’s, bereikbaar via de achteringang.

Er is een provisorische afscheiding tussen de Tuinzaal en de rest van het gebouw met stoelen en rood/witte linten. Deze moet op zijn plaats blijven tijdens deze periode.

Voor alle ruimtes geldt, dat gebruikers verantwoordelijk zijn voor schoonmaken en ontsmetten van kritische oppervlakken, voordat zij de ruimte in gebruik nemen en dat zij erop toezien, dat de RIVM regels gerespecteerd worden. Dit betekent voldoende afstand en dat zij beoogde deelnemers met gezondheidsklachten niet mogen toelaten tot hun bijeenkomst.

Ontsmettingsmiddelen voor handen en oppervlakken zijn beschikbaar in de tuinzaal, in de hal van de kerk en in de gang van het souterrain.

Het is aan te bevelen om de ruimtes tijdens gebruik maximaal te ventileren door deuren, ook eventueel vluchtdeuren, open te zetten. Buitendeuren na gebruik uiteraard goed afsluiten. Alle binnendeuren na gebruik open laten.