Bijzondere diensten

Op tal van momenten in het jaar en op tal van momenten in het leven kunnen bijzondere gebeurtenissen aanleiding zijn om die een accent te geven. Een van die accenten kan zijn een bijzondere dienst.

 

Het gaat zowel om traditionele momenten in het traditionele christelijke kerkelijk jaar, zoals kerst, pasen, pinksteren en/of bijvoorbeeld Allerzielen. Momenten die eigenlijk altijd toegankelijk zijn voor ieder die daaraan behoefte heeft.

Het gaat echter ook vaak om bijzondere persoonlijke momenten, zowel hoogtepunten als dieptepunten.
Denk daarbij aan de doop van kinderen of volwassenen, aan een huwelijksviering of -inzegening of aan een uitvaart of  herdenkingsbijeenkomst van een overledene.
En daarbij kan het zijn dat dit ook voor iedereen toegankelijk is, maar het kan ook zijn dat de dienst of viering alleen bijgewoond kan worden door wie u daarbij betrekt.

Of het nu gebeurt in een reguliere kerkdienst (zoals dikwijls de doop) of in een bijzondere kerkdienst op een ander moment dan de zondagse dienst: het is altijd maatwerk.

Ook mensen die niet veel (meer) met de kerk of geloof hebben, voelen zich voor dit soort momenten toch prettig in de sereniteit van ons rustig gelegen kerkgebouw.

Lees meer op de pagina’s waarnaar de bovenstaande hyperlinks u doorverwijzen en schroom nimmer om met onze Kerkenraad te overleggen. Leg gewoon en vrijblijvend het contact via ons secretariaat op secretariaat.remkerknb@gmail.com