Kerkgebouw

De kerk is gelegen aan de Koningslaan 2b in Bussum, in de markante woonwijk ‘het Spiegel’. De kerk is in 1955 gebouwd naar een ontwerp van de (remonstrantse) architect Ir. G. Treep uit Bussum. Het gebouw is rond 1985 gemoderniseerd en uitgebreid met de zogenoemde Tuinzaal.

Toegankelijkheid

De toegankelijkheid van de kerk voor minder-validen is mogelijk, maar niet zonder hulpmiddelen. De Kerkzaal, de Tuinzaal en het invalidentoilet zijn per rolstoel bereikbaar, o.a. via een hellingbaan; de ruimtes in het souterrain zijn niet bereikbaar voor rolstoelgebruikers.

Gebruik/verhuur

Klik hier voor Verhuur.

Bereikbaarheid

De Remonstrantse kerk is goed bereikbaar, zowel per auto, als met het openbaar vervoer. Het NS-station Naarden-Bussum, op 5 minuten loopafstand, heeft zeer regelmatige verbindingen richting Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.
Zie voor meer informatie onze routebeschrijving.

Parkeren

Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan op het terrein van het kerkgebouw te parkeren. In de directe omgeving van het gebouw geldt een parkeerverbod van maandag tot en met zaterdag tussen 10 – 18 uur. Gedurende die tijd mag alleen met een bezoekersvergunning geparkeerd worden. Deze vergunning is in het kerkgebouw verkrijgbaar en kost € 1,50 per stuk.