Zondag 26 februari om 10.30: kerkdienst met ds. Rachelle van Andel

door Ellen de Jong

Aanstaande zondagmorgen gaat ds. Rachelle van Andel voor in onze kerk.

Rachelle van Andel is werkzaam in Vrijburg, Amsterdam. Bij De Vereniging van Vrijzinnige Protestanten (VVP) in Amsterdam, onderdeel van Vrijburg, heeft zij als gemeentepredikant het aandachtsveld jeugd en jongeren. Rachelle werkte daarvoor bij de Remonstrantse gemeente in Eindhoven en als studentenpastor in Eindhoven en Maastricht.

Aan het orgel: Marien van Vliet

Klikt u hier voor de Liturgie Naarden-Bussum 26 februari

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist

Voor deze dienst is de bestemming van het collectegeld voor The Thom Foundation. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

 

gepubliceerd op 23 februari 2023