Kerkdienst op 20 november om 10.30 met ds. Friso Boogerd

door Ellen de Jong

Op de Laatste Zondag van het Kerkelijk Jaar, voordat de Adventstijd begint, gaat onze oud-predikant Friso Boogerd voor. Het wordt een beetje een oudejaarsdienst (Uren, dagen, maanden, ….). Met het slot van het boek Genesis, over de dood van Jozef,  sluiten we het jaar af. Over afsluiten en vooruitkijken; vergeving, verandering en vrijheid.

Klikt u hier voor de liturgie Genesis 50 LZKJ Eeuwigheidszondag Naarden Bussum 20 november 2022 LITURGIE

 

 

Op het orgel speelt Marien van Vliet

 

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist

 

 

Voor deze dienst is de bestemming van het collectegeld voor de Stichting Dialoog Scholen. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

 

De QR code vindt u hier:

 

gepubliceerd op 14 november 2022