Eerste Paasdag op 17 april om 10.30 met ds. Pieter Lootsma

door Ellen de Jong

Op zondag 17 april, eerste Paasdag gaat ds. Pieter Lootsma ons voor.

Het belooft een uitgesproken feestelijke dienst te worden. We zullen met elkaar een aantal bekende Paasliederen zingen en Martijn Willers zal een compleet kwartet zangers begeleiden bij het zingen van een aantal voor deze feestdag geschreven composities.

Dit zijn de musici:  Charlotte Houberg, sopraan, Karin Brunt, mezzosopraan, Joost van Velden, tenor, Nathan Tax, bas-bariton en Martijn Willers op de piano.

Hier vindt u de Liturgie Paaszondag 2022

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist

De bestemming van het collectegeld zal voor helft voor Giro 555 voor Oekraïne zijn, de andere helft is bedoeld voor onze eigen kerk. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden.

Dit is de QR-code:

gepubliceerd op 20 maart 2022