Zondag 20 maart om 10.30: kerkdienst met ds. Kim Magnee-de Berg

door Ellen de Jong

Sinds september 2000 werkt Kim als predikant in de Federatie in Gouda. Het boeiende aan het predikantschap vindt ze dat ze steeds bezig is met wat er echt toe doet voor mensen en in de wereld. Dat wil overigens niet zeggen dat het allemaal heel zwaar is. Natuurlijk zegt ze daardoor in aanraking te komen met de moeilijke kant van het leven, maar net zo vaak hoort ze vrolijke en inspirerende dingen van mensen. En juist die balans tussen die twee kanten van het leven, maakt dat ze haar werk zo de moeite waard vindt. Bovendien is het dominees-vak heel breed en afwisselend. De leden en vrienden van de Federatie die bij deze geloofsgemeenschap betrokken zijn tonen zich open, actief en geïnteresseerd. Er kan veel en mensen zijn oprecht bij elkaar betrokken.

Op het orgel speelt Marien van Vliet.

U hoeft zich niet meer op te geven voor de diensten.

Er is besloten een apart hoekje in de kerk in te richten voor diegenen die graag toch nog wat afstand willen houden. Overige stoelen worden weer gewoon naast elkaar geplaatst.

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist

De bestemming van het collectegeld zal voor helft voor Medische hulp bootvluchtelingen zijn, de andere helft is bedoeld voor onze eigen kerk. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bus Bussum.

gepubliceerd op 14 maart 2022