Kerkdienst op 6 maart om 10.30 met ds. Pieter Lootsma

door Ellen de Jong

Op 6 maart gaat Pieter Lootsma ons voor in de dienst.

Op het orgel speelt Marien van Vliet op het orgel. Joost van Velzen, tenor,  begeleidt de dienst met zang.

U hoeft zich niet meer op te geven voor de diensten. Er is besloten een apart hoekje in de kerk in te richten voor diegenen die graag toch nog wat afstand willen houden. Overige stoelen worden weer gewoon naast elkaar geplaatst.

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist

De bestemming van het collectegeld zal voor helft voor de Voedselbank zijn, de andere helft is bedoeld voor onze eigen kerk. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

gepubliceerd op 27 februari 2022