Kerkdienst op 27 februari om 10.30 met Prof. dr. Johan Goud

door Ellen de Jong

Op 27 februari verwelkomen wij Prof. Dr. Johan Goud in onze kerk. Johan Goud (1950) groeide op in Dordrecht, studeerde theologie en filosofie in Amsterdam (VU) en Tübingen en promoveerde cum laude in Leiden. Hij was remonstrants predikant in Eindhoven en Zuid-Limburg (1984-1990) en in Den Haag (1990-2015) en emeritus hoogleraar Religiewetenschappen en Zingeving in literatuur en kunst aan de Universiteit Utrecht. Veel van zijn activiteiten bewegen zich op het grensvlak van theologie en filosofie.

Op het orgel speelt deze zondag Gerard van den Berg.  Nathan Tax verzorgt het vocale deel,

 

U hoeft zich niet meer op te geven voor de diensten. Er is besloten een apart hoekje in de kerk in te richten voor diegenen die graag toch nog wat afstand willen houden. Overige stoelen worden weer gewoon naast elkaar geplaatst.

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist

De bestemming van het collectegeld zal voor helft voor Viore zijn, de andere helft is bedoeld voor onze eigen kerk. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

gepubliceerd op 14 februari 2022