Zondag 28 november om 10.30: kerkdienst met ds. Kim Magnee-de Berg

door Ellen de Jong

Op zondagmorgen 28 november gaat ds. Kim Magnee -de Berg bij ons voor. Ds. Magnée is sinds september 2000 werkzaam als predikant in de Federatie te Gouda, waarvan de basis gevormd wordt door Goudse Doopsgezinden, Remonstranten en Vrijzinnige protestanten.

Er zal geen helaas geen Avondmaal worden gevierd in verband met de aangescherpte maatregelen.

Aanmelden voor deze dienst kan tot vrijdag 26 november 12.00 uur via een e-mail naar Cornélie van Oosten Slingeland. Klikt u hier voor haar e-mailadres. Geeft u ook aan of u met meerdere personen uit eén huishouden komt. U ontvangt zaterdag bericht als u bent toegelaten.

De dienst zal worden gestreamd via Kerkdienstgemist:

Er zal een coronacheck plaatsvinden bij binnenkomst in de kerk. U wordt gevraagd een mondkapje te dragen wanneer u zich in de kerk verplaatst. Er kan niet worden meegezongen. Helaas is er na afloop van de dienst geen gelegenheid om met elkaar na te praten bij een kopje koffie.

De bestemming van het collectegeld zal voor helft de Stichting Dialoog-  Kerstpakketten voor Roemenië-  zijn, de andere helft is bedoeld voor onze eigen kerk. U kunt de QR-code gebruiken of overmaken naar het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

 

QR code volgt

 

 

 

gepubliceerd op 16 november 2021