Zondag 27 Juni: kerkdienst met ds. Pieter Lootsma

door Ellen de Jong

Op zondag 27 Juni gaat ds. Pieter Lootsma ons voor in een kerkdienst die muzikaal wordt ondersteund wordt door het Kwartet Voices, dat o.a. in de Bussumse Wilhelminakerk al jaren reeksen uitvoeringen van Bach-cantates verzorgt en ook uitvoeringen verzorgt van Bachs Johannes Passion en het Requiem van Fauré en daarmee ook het land doortrekt. Dan vormt hij een orkest (het Wilhelmina Consort), dat bestaat uit leden van het Radio Philharmonisch Orkest.

 

De collectebestemming zijn de Medische Hulp Bootvluchtelingen en onze eigen kerk. U kunt zoals altijd gebruik maken van de QR-code, simpelweg door deze te scannen met de camera van uw smartphone. De QR-code voor deze zondag is: 

of een bedrag overmaken naar de bankrekening van onze kerk:

NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum

gepubliceerd op 23 juni 2021