Zondag 20 Juni: kerkdienst met ds. Pieter Lootsma

door Ellen de Jong

Op zondag 20 Juni gaat ds. Pieter Lootsma ons voor in een kerkdienst die muzikaal begeleid wordt door Piet Philipse. Piet Philipse is organist, koorleider en leider van het (semi-professionele) Vocaal Ensemble Voices, dat o.a. in de Bussumse Wilhelminakerk al jaren reeksen uitvoeringen van Bach-cantates verzorgt en ook uitvoeringen verzorgt van Bachs Johannes Passion en het Requiem van Fauré en daarmee ook het land doortrekt. Dan vormt hij een orkest (het Wilhelmina Consort), dat bestaat uit leden van het Radio Philharmonisch Orkest.

U kunt zich in de week voorafgaande aan de zondagsdienst vanaf maandagochtend voor maximaal 2 personen aanmelden (tot uiterlijk de vrijdag voor de dienst tot 12.00 uur), via een e-mail naar Cornélie van Oosten Slingeland. Klikt u hier voor haar e-mailadres. Geeft u ook aan of u met meerdere personen uit eén huishouden komt. Er wordt een aanmeldingslijst opgesteld, waarbij we zo eerlijk mogelijk de beschikbare plaatsen toewijzen. Er wordt telkens gekeken wie al eerder een plek heeft gekregen. Zo denken we alle aanmelders een eerlijke kans te geven. U ontvangt zaterdag bericht als u bent toegelaten

De dienst wordt zoals altijd gestreamd; klikt u op de website op het kopje ‘kerkdienstgemist’ om dit zowel tijdens te dienst als later te willen doen.

 

De collectebestemming zijn de Stichting Kinderfonds Mama’s en onze eigen kerk. U kunt zoals altijd gebruik maken van de QR-code, simpelweg door deze te scannen met de camera van uw smartphone.

Ook kunt u een bedrag overmaken naar de bankrekening van onze kerk:

NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum

gepubliceerd op 16 juni 2021