Pinksterzondag 23 mei om 10.30: kerkdienst met Prof.dr. Johan Goud

door Ellen de Jong

Op 23 mei, de zondag van Pinksteren, gaat Professor dr. Johan Goud ons voor.

Johan Goud is emeritus remonstrants predikant en emeritus hoogleraar ‘Religie en zingeving in literatuur en kunst’ (UU). Hij was predikant in Eindhoven en Zuid-Limburg en vanaf 1990 in Den Haag. Een belangrijk onderdeel van zijn werk was de coördinatie van het Uytenbogaertcentrum voor religie en cultuur. In Den Haag is hij in het verband van het Uytenbogaertcentrum nog steeds actief. Hij schreef en redigeerde vele boeken en artikelen, over filosofische en theologische thema’s, levensbeschouwing en literatuur.

Tijdens deze dienst verwelkomen wij onze nieuwe vrienden en leden

Marien van Vliet speelt op het orgel.

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist.

U kunt zich in de week voorafgaande aan de zondagdienst vanaf maandagochtend voor maximaal 2 personen aanmelden (tot uiterlijk de vrijdag voor de dienst tot 12.00 uur), via een mail  naar s.h.westra@hotmail.com Geeft u ook aan of u met meerdere personen uit één huishouden komt. Er wordt een aanmeldingslijst opgesteld, waarbij we zo eerlijk mogelijk de beschikbare plaatsen toewijzen. Er wordt telkens gekeken wie al eerder een plek heeft gekregen. Zo denken we alle aanmelders een eerlijke kans op een plek te geven. U ontvangt zaterdag bericht als u bent toegelaten.

De bestemming van de collecte is de stichting Medische Hulp Bootvluchtelingen en ons eigen huis. U kunt gebruik maken van de volgende QR-code:

Of nog steeds overmaken op het IBAN -nummer van de gemeente :

NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

gepubliceerd op 16 mei 2021