Weer naar de kerk!

door Ellen de Jong

 

Vanwege de coronamaatregelen mogen wij tijdens onze kerkdiensten met ingang van de dienst van 16 mei weer mensen ontvangen.  Helaas wel maximaal 30 mensen. Wij realiseren ons dat dit nog heel weinig is maar helaas is het op dit moment niet anders.  U kunt zich in de week voorafgaande aan de zondagdienst vanaf maandagochtend voor maximaal 2 personen aanmelden (tot uiterlijk de vrijdag voor de dienst tot 12.00 uur), via een mail  naar s.h.westra@hotmail.com Geeft u ook aan of u met meerdere personen uit één huishouden komt. Er wordt een aanmeldingslijst opgesteld, waarbij we zo eerlijk mogelijk de beschikbare plaatsen toewijzen. Er wordt telkens gekeken wie al eerder een plek heeft gekregen. Zo denken we alle aanmelders een eerlijke kans op een plek te geven. U ontvangt zaterdag bericht als u bent toegelaten. Wij begrijpen dat het een teleurstelling is als u niet mag komen en hopen op uw begrip voor de lastige taak die wij genoodzaakt zijn te vervullen. Gelukkig kunt u de dienst altijd volgen via de livestream. Mondkapjes zijn verplicht tijdens het verplaatsen naar en van uw stoel.

 

gepubliceerd op 27 april 2021