Zondag 30 mei 10.30 uur: ds. Marthe de Vries

door Ellen de Jong

Op zondag 30 mei zal de dienst worden geleid door Marthe de Vries uit de Geertekerk in Utrecht. De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist.

U kunt zich in de week voorafgaande aan de zondagdienst vanaf maandagochtend voor maximaal 2 personen aanmelden (tot uiterlijk de vrijdag voor de dienst tot 12.00 uur), via een mail  naar s.h.westra@hotmail.com Geeft u ook aan of u met meerdere personen uit één huishouden komt. Er wordt een aanmeldingslijst opgesteld, waarbij we zo eerlijk mogelijk de beschikbare plaatsen toewijzen. Er wordt telkens gekeken wie al eerder een plek heeft gekregen. Zo denken we alle aanmelders een eerlijke kans op een plek te geven. U ontvangt zaterdag bericht als u bent toegelaten.

 

gepubliceerd op 27 april 2021