Zondag 3 januari 10.30 uur: Nieuwjaarsdienst met ds. Friso Boogerd uur online

door Ellen de Jong

Het Nieuwe Jaar luiden we in op zondag 3 januari 2021 met een nieuwjaarsdienst om 10.30 uur, via kerkdienstgemist.nl. Alweer een feestelijke dienst met onze predikant Friso Boogerd en met Marien van Vliet op het orgel. Mezzosopraan Nicoline Bovens en bas Mitchell Sandler van het Groot Omroepkoor zingen Driekoningen-liederen in diverse talen. En Sophie Westra wordt bevestigd als lid en kerkenraadslid. Na afloop zal kerkenraadsvoorzitter Elsbeth Oskamp de nieuwjaarstoespraak uitspreken en op 2021 toasten. De Witte Azalea zal virtueel worden uitgereikt aan iemand die zich al lang zeer verdienstelijk maakt voor de remonstranten Naarden-Bussum.

De liturgie vindt u hier: Mattheus 2 1-12 Driekoningen 3 januari 2021 Naarden Bussum LITURGIE

De bestemming van de collecte is bestemd voor medische hulp aan bootvluchtelingen. U kunt gebruik maken van de volgende QR-code:

 

of overmaken op IBAN –nummer  NL90INGB0000300652 t.n.v. Remonstranten Naarden-Bussum.

gepubliceerd op 27 december 2020