Kerkdienst op 6 december met ds. Carolien Gutteling-Sieverink

door Ellen de Jong

Op 6 december om 10.30 uur in onze kerk aan de Koningslaan gaat ds. Carolien Gutteling-Sieverink ons voor. Carolien Gutteling-Sieverink studeerde theologie aan Universiteit Utrecht en aan de VU in Amsterdam. Zij volgde het Remonstrants Seminarium in Leiden en werd in 2013 proponent. Als gastvoorganger gaat zij voor in gemeentes door heel Nederland van de NPB, de Doopsgezinden en Remonstranten. Carolien is getrouwd met David, woont in Den Haag en is werkzaam als studieadviseur bij de Universiteit Leiden.

Bovenstaande QR-code is voor de collecte, t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum rekeningnummer : NL90INGB0000300652. Geeft u zich weer op via Eventbrite? De link vindt u HIER. U kunt zich altijd op de maandag voorafgaand aan de kerkdienst vanaf 10.00 opgeven, de inschrijving eindigt op zaterdag 18.00. Of belt u even met  Sophie Westra op: 06 51 82 07 81 als u dat makkelijker vindt. U kunt deze dienst ook meekijken-en luisteren via Kerkdienstgemist  of alleen beluisteren via de Kerkomroep.

 

 

gepubliceerd op 29 november 2020