Laatste Zondag Kerkelijk Jaar op 22 november met ds. Friso Boogerd

door Ellen de Jong

Op 22 november om 10.30 uur in onze kerk aan de Koningslaan herdenken wij de mensen die overleden zijn. We noemen de namen en steken voor elk van deze geliefden een kaars aan. Tijdens en na afloop van de dienst wordt u in de gelegenheid gesteld zelf ook een kaars aan te steken voor een dierbare. Celliste Eveline Kraayenhoff (Radio Philharmonisch Orkest) en organist Henk van Zonneveld spelen werken van Bach, Eccles en De Caix d’Hervelois. Omdat het aantal resterende zitplaatsen tijdens de dienst klein is, kunt u ook tussen 12.00 en 13.00 uur naar de kerk komen om voor een dierbare een kaars aan te steken.  Hier  vindt u de volledige liturgie. Vanzelfsprekend worden, ook deze zondag, alle regels in verband met corona nageleefd.

Lukt het niet deze dienst fysiek bij te wonen dan kunt u meekijken en luisteren op Kerkdienstgemist.nl. U gebruikt dan deze link En natuurlijk is het nog steeds mogelijk om te dienst mee te beleven via de Kerkomroep. In dat geval klikt u HIER.

Geeft u zich weer op via Eventbrite? De link vindt u HIER. U kunt zich altijd op de maandag voorafgaand aan de kerkdienst vanaf 10.00 opgeven, de inschrijving eindigt op zaterdag 18.00. U kunt- indien u zich liever telefonisch opgeeft – ook bellen met Sophie Westra op: 06 51 82 07 81

gepubliceerd op 9 november 2020