Friso Boogerd trakteert ons op een serie van drie podcasts over Ruth

door Ellen de Jong

Friso vertelt: drie korte podcasts (totaal ¾ uur) over het Bijbelboek Ruth, een familie- of migratiedrama met een happy end. Oude en actuele kernwaarden komen voorbij: diversiteit, trouw en solidariteit.  Muzikale intermezzi met songs van o.a. Woody Guthrie, Annie M.G. Schmidt en Frank Sinatra, maar ook ‘Wien Neêrlandsch bloed door d ‘aderen vloeit’. En zelfs ‘Je t’aime… moi non plus” en ‘You’ll Never Walk Alone’ ontbreken niet. Een coproductie van Henk van ’t Hoff, organist/muzikale duizendpoot bij de Nieuwkoopse remonstranten en Friso Boogerd, remonstrants predikant in Naarden-Bussum.

De podcasts worden gedurende 3 weekends op de voorpagina van de website gepubliceerd; daarna worden ze in het tabblad podcasts bewaard.

U drukt op het rode linker blokje links om de podcast te beluisteren. Geniet u mee?

U klikt HIER

gepubliceerd op 10 oktober 2020