Zing met ons mee!

door Ellen de Jong

Op 8 september zongen we van in de avond in de voortuin van de kerk aan de Koningslaan 2B onder begeleiding van een Pop-up Choir. Een initiatief van Claartje Kruijff. Ze vertelt:

Maarten en Thijmen zijn hele muzikale jonge mensen die nu al een tijd Popup Choir bijeenkomsten organiseren. Vorig jaar haakte ik in Amsterdam op een avond in, zo makkelijk kan dat, en na twee uur stond ik met ongeveer twee honderd mensen een driestemmig lied te zingen. Voor mensen zoals ik, die van zingen houden, is dit uniek. Het is een saamhorige en sprankelende ervaring. Het enthousiasme en de muzikaliteit van de begeleiding is groot. Ik werd die avond even opgetild en heb de dag erna gebeld of ze een keer naar Bussum wilden komen. Dat was allemaal pre Corona, maar als we ons aan de RIVM richtlijnen houden, dan kunnen we het hopelijk – weliswaar in kleiner verband ( max 50 deelnemers, verdeeld over Koningskamer, de kerk en de groepen van Claartje) – toch door laten gaan.

 

claartjekruijff@ziggo.nl

gepubliceerd op 30 augustus 2020