Zondag 14 Juni: ds. Sigrid Coenradie

door Ellen de Jong

Ds. Sigrid Coenradie gaat op 14 juni voor in de landelijke YouTube dienst;  De tekst van de dienst is ‘nu nog in wazige spiegels’. De viering begint bij de kapper op Strijp-S. De muziek (‘Spiegel im Spiegel’ van Arvo Pärt) wordt verzorgd door Fred Vonk (piano) en Peter van Praagh (altviool). Voor de link naar deze YouTubedienst klikt u hier 

Sigrid Coenradie werkt als predikant in Eindhoven. Als vernieuwingspredikant probeert zij mensen op plekken buiten de kerk kennis te laten maken met onderwerpen waar de kerk voor staat. Neem gerust eens een kijkje op haar website Verhalenmakers040, daar kan je een beetje zien hoe ze dat doet.

Voor de promotie van die dienst vraagt Sigrid u om haar een selfie met spiegel of een selfie van uzelf via een spiegel op te sturen via whatsapp of mail.

 

 

 

gepubliceerd op 11 juni 2020