Zondagmorgen 3 december om 10.30: kerkdienst met dr. Sigrid Coenradie

door Ellen de Jong

Op zondag 3 december, eerste Advent, om 10.30 aanstaande verwelkomen wij dr. Sigrid Coenradie en vieren wij Avondmaal.

Sigrid Coenradie (1961) studeerde theologie (doctoraal 1996) en filosofie (doctoraal 1998) aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2004-2007 studeerde ze aan het remonstrants seminarium aan de Universiteit Leiden. Ze promoveerde onlangs in de Geesteswetenschappen aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek getiteld Vicarious substitution in the literary work of Shūsaku Endō.

Coenradie werkte tien jaar bij theologische uitgeverijen (Meinema en Publivorm), negen jaar als theologisch jeugdwerkadviseur bij de Haagse Hervormde Gemeente, en zeven jaar als docente levensbeschouwing en filosofie aan het St. Stanislascollege in Delft.Ze was predikante bij de Remonstrantse Gemeente in Oosterbeek en later bij Geloofsgemeenschap Het Penninckshuis in Deventer.

De dienst wordt gestreamd via Kerkdienstgemist.

Aan het orgel: Cees van der Poel

De collecte die altijd voor de helft bestemd is voor onze eigen kerk, zal voor de andere helft besteed worden aan de stichting Dialoog Scholen

U kunt een bedrag overmaken naar de bankrekening van onze kerk: NL90 INGB 0000 3006 52 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum of gebruikmaken van de collecteschalen. Ook kunt u gebruikmaken van de QR-code, zie hieronder:

 

 

gepubliceerd op 19 november 2023