Zondag 28 februari: online kerkdienst met ds. Carolien Gutteling-Sieverink

door Ellen de Jong

Carolien Gutteling-Sieverink studeerde theologie aan Universiteit Utrecht en aan de VU in Amsterdam. Zij volgde het Remonstrants Seminarium in Leiden en werd in 2013 proponent. Als gastvoorganger gaat zij voor in gemeentes door heel Nederland van de NPB, de Doopsgezinden en Remonstranten. Carolien is werkzaam als studieadviseur bij de Universiteit Leiden.  Kijkt u vanuit huis met ons mee via Kerkdienstgemist.nl?

 

De collecte is bestemd voor Dialoog scholen en voor ons eigen huis. U kunt de QR-code ( zie hiernaast op de website) hiervoor gebruiken of overmaken op het IBAN -nummer van de gemeente : NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

 

gepubliceerd op 22 februari 2021