Online Kerkdienst 17 januari met ds. Yvonne Hiemstra

door Ellen de Jong

Ds. Yvonne Hiemstra is vrijzinnig predikant. Zij studeerde na een beroepsopleiding tot maatschappelijk werker aan de Rijksuniversiteit Groningen godsdienstwetenschap (ethiek en godsdienstfilosofie). Wat betekent vrijzinnigheid voor haar? Op YouTube legt zij voor Zinweb uit wat zij onder vrijzinnigheid verstaat. Klikt u op deze link

Kijkt of luistert u vanuit huis met ons mee: Kerkdienstgemist

nog mogelijk tot 1 februari: Kerkomroep

 

De collecte is bestemd voor Medische hulp Bootvluchtelingen en voor ons eigen huis. U kunt de QR-code die rechts op de website staat hiervoor gebruiken of overmaken op het IBAN -nummer van de gemeente :

NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

gepubliceerd op 11 januari 2021