Online kwartetdienst op Zondag 10 januari 2021 met Dr. Hans Legrand

door Ellen de Jong

Kijkt of luistert u vanuit huis met ons mee:

https://kerkdienstgemist.nl/stations/2268-Remonstrantse-kerk-Naarden-Bussum of via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11401

Vanuit onze kerk een gemeenschappelijke dienst samen met de Doopsgezinden en de Huiskamergemeente. Dr. Hans le Grand gaat voor.

Hans le Grand (1966) studeerde natuurkunde en theologie. In de Verenigde Staten leerde hij het ‘Unitarian Universalism’ kennen. Terug in Nederland zocht hij naar een mogelijkheid om zijn studie voor het predikantschap in deze traditie af te ronden. Uiteindelijk is hij als predikant erkend door de ‘General Assembly of Unitarian and Free Christian Churches’ in het Verenigd Koninkrijk (2002). Hij is een vaste gastvoorganger in veel afdelingen van de NPB. Hij is docent aan de opleiding voor vrijzinnig pastoraat (OVP) en publiceert over de identiteit en toekomst van vrijzinnigheid.

De collecte is bestemd voor Viore en voor ons eigen huis. U kunt de QR-code (hiernaast afgebeeld) hiervoor gebruiken of overmaken op het IBAN -nummer van de gemeente :

NL 90 INGB 0000 300652 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Naarden Bussum.

gepubliceerd op 9 januari 2021